Kommer vi videre?

Nå har det vært over to år siden sist innlegg her på siden, og har vi kommet noe videre med mer frihet? Føler du at du har opplevd mer frihet i ditt liv, eller har det utviklet seg i motsatt retning?

Det er flere årsaker til at jeg ikke har skrevet på en stund, den viktigste er tekniske utfordringer. Vært mye å gjøre de siste årene, så ikke fått gjort alt som skal ordnes for å få bloggen tilbake. Nå er jeg tilbake, og håper det kommer hyppige innlegg fremover.

Selv har jeg brukt mye tid de siste årene på utviklingen av Liberstad, prosjektet for å etablere norske første private by.

Mye tid har også gått med på utvikling av City Chain, som er et nytt blokkjede som er etablert for å være fundamentet for Smart City Platform, som er en plattform vi utvikler for å kunne levere by-tjenester på en moderne plattform, som gir økt fleksiblitet og reduserte kostnader på de tjenestene som Liberstad vil levere internt i byen, til besøkende og beboere.

Hva har du gjort i det siste for å øke friheten i ditt liv? Del gjerne dine erfaringer i en kommentar nedenfor.

Hvis du er ny på siden, så velkommen til utenstat, en sted hvor vi undersøker den teoretiske og pratiske muligheten for å bygget et samfunn basert utelukkende på frivillige handlinger mellom individer.

Til neste gang, takk for alt!

Foto av Jonathan Borba on Unsplash

Bli med i samtalen

1 kommentar

  1. Jeg har økt friheten min ved å spare 80% av inntekten min i aksjer. Det har gjort at jeg nå, tidlig i 30-åra, kan pensjonere meg og slippe å jobbe for (de andre) kapitalistene. «Fuck you»-money er greit å ha. Da er man heller ikke så avhengig av å bli likt av andre.

    Syns det er et bra initiativ dere tar. Jeg er ikke akkurat anarkokapitalist, mer apolitisk-kapitalist, men syns det hadde vært interessant å se dette prosjektet fullført, og jeg ønsker dere masse lykke til videre i arbeidet!!

    Selv foretrekker jeg å gjøre ting der jeg ser minst mulig til stat og politikere. Jeg stemmer ikke, leser aldri nyheter, og diskuterer sjelden politikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *